GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρότειναν Σισέ στον Αστέρα

Πολλές είναι οι προτάσεις παικτών που γίνονται στον Αστέρα Τρίπολης. Είναι γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα πως οι Αρκάδες θα κινηθού...


Πολλές είναι οι προτάσεις παικτών που γίνονται στον Αστέρα Τρίπολης. Είναι γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα πως οι Αρκάδες θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Μπαράλες και Χουάνμα και θα δώσει βοήθειες στο σκοράρισμα.
Μία από τις προτάσεις που έγιναν πρόσφατα είναι αυτή του Σεκού Σισέ. Πρόκειται για 28χρονο επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος αγωνιζόταν από το 2009 στη Φέγενορντ και στις 3 Γενάρη έλυσε το συμβόλαιό του. Όσο καιρό έμεινε εκεί, αγωνίστηκε 56 συμμετοχές και σκόραρε 14 φορές.
Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και στη Ρόντα, όπου σε 133 συμμετοχές έκανε 24 γκολ. Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα, πετυχαίνοντας 4 τέρματα. Στο μέιλ που έφτασε στην ΠΑΕ, τα λόγια για τον παίκτη ήταν εξαιρετικά. Αυτό που μένει να φανεί είναι, αν ο Αστέρας θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Ιβοριανού επιθετικού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση