GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποχώρηση στο Χ.Α.

Οι αιτίες που οδήγησαν σε μεγάλη πτώση το χρηματιστήριο παραμένουν αναλλοίωτες και έτσι εξηγείται γιατί απέτυχε η τεχνικής υφής αντί...


Οι αιτίες που οδήγησαν σε μεγάλη πτώση το χρηματιστήριο παραμένουν αναλλοίωτες και έτσι εξηγείται γιατί απέτυχε η τεχνικής υφής αντίδραση που επιχειρήθηκε νωρίτερα.
Η αγορά παραμένει δέσμια των εξελίξεων με την τρόικα και πως οι καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις δεν βοηθούν στην εμπέδωση του θετικού κλίματος.
Παράλληλα το ρίσκο αυξάνουν οι εξελίξεις στις αναδυόμενες αγορές καθώς η Ελλάδα ανήκει πλέον σε αυτές. Η ελεύθερη πτώση του πέσο στην Αργεντινή και της τουρκικής λίρας σε συνδυασμό με την ένταση στην Ουκρανία σκιαγραφούν το πολιτικό-οικονομικό ναρκοπέδιο μέσα στο οποίο βρίσκεται το Χρηματιστήριο.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.136,97 μονάδες καταγράφοντας πτώση -1,94%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 79,32 εκατ. ευρώ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση