GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους έφυγε ο Ξηρός, αλλά συνελήφθη ξανά ο Κώστας Σακκάς

Συνελήφθη λίγο πριν τις 4 το απόγευμα απο την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο 30χρονος Κώστας Σακκάς. Είχε συλληφθεί στις 4 Δεκεμβρίου του ...

Συνελήφθη λίγο πριν τις 4 το απόγευμα απο την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο 30χρονος Κώστας Σακκάς.
Είχε συλληφθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 2010 για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και καταζητούνταν, για παραβίαση των περιοριστικών όρων διαμονής, που του είχαν επιβληθεί.
Ο Κώστας Σακκάς, είχε αφεθεί ελεύθερος μετά από πολυήμερη απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για παραβίαση των δικαιωμάτων του, καθώς είχε κρατηθεί προφυλακισμένος μετά τη λήξη του 18μηνου που προβλέπεται από το νόμο.

2 σχόλια

  1. Δεν γνωρίζω τι είναι μεγαλύτερη απειλή για τον ελληνκό λαό;

    Το να κυκλοφορούν ελεύθεροι ο Χριστόδουλος Ξηρός και ο Μαζιώτης;

    Ή

    ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας, παρέα με όλα τα αρχιλαμόγια, τους μιζαδόρους των εξοπλισμών, τους διεφθαρμένους μεγαλοεργολάβους-καναλάρχες, τους αχόρταγους τραπεζίτες και τα μίσθαρνα γλοιώδη παπαγαλάκια τους (Κώνστας, Πορτοσάλτε, Ευαγγελάτος, Οικονόμου, Πρετεντέρης, Τρέμη κλπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως είναι δυνατόν να εφαρμόζονται κατά το δοκούν οι νομοί απο τη δικαιοσύνη και να ξαναφυλακιζεται αυτός για παραβίαση ορων του δικαστηρίου και οι δικαστες να μένουν ατιμώρητοι ,παραβιαζοντας το χρόνο προφυλάκισης του. Κύριοι η έχουμε νομους για ΟΛΟΥΣ η ενισχυετε την τρομοκρατία με την απαξιωτική συμπεριφορά σας εναντι της ερμηνειας των νομων . Ακομα δεν εχει ξεχαστει πως κρινατε αντισυνταγματικη την μειωση των μισθών σας ενω κρινατε συνταγματικη τη μειωση στους άλλους υπαλλήλους και την προτροπή στους Ελληνες πολιτες να κλέβουν αφου η κύρια δικαιολογια σας για τις υψηλές αποδοχες σας εινα οτι ασκείτε λειτούργημα και δεν μπορείτε να κλέψετε ,αγνοώντας φυσικό τη γνώμη του κοσμου οτι η μεγαλύτερη διαφθορά υπάρχει στη δικαιοσυνη με απλη ενδειξη τη αποκαλυψη του γνωστου παραδικαστικου κυκλωματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση