GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με "αποκεφαλισμό" προειδοποιεί βουλευτές του ο Καμμένος...

Με αντικείμενο τις εσωκομματικές εξελίξεις θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας (13/01) η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνω...

Με αντικείμενο τις εσωκομματικές εξελίξεις θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας (13/01) η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, τόνισε ότι οι βουλευτές «θα κληθούν όλοι να πουν τις δικές τους απόψεις. Θα καταλάβουν όλοι ότι είναι άλλο το κίνημα το οποίο έχει τους πολίτες που αποφασίζουν και το Εθνικό Συμβούλιο που είναι εκλεγμένο από το Συνέδριο, και άλλο η Κοινοβουλευτική Ομάδα".
Και πρόσθεσε: "Και θα καταλάβουν όλοι, ότι αυτή την στιγμή όλοι μας-γιατί έχουν κάνει όλοι οι βουλευτές μια εξαιρετική δουλειά σε όλο αυτό το διάστημα-δεν έχουν δικαίωμα με όλες αυτές τις δημόσιες αντιπαραθέσεις να δημιουργούν την εικόνα προς τον ελληνικό λαό ότι αυτό το κίνημα το οποίο είναι το μόνο που έχει κυβερνητική πρόταση και δικαιώνεται για τις θέσεις του, να μπορεί σέρνεται με τέτοια δημοσιεύματα και δημόσιες αντεγκλήσεις. Έχει ο καθένας τη δική του ευθύνη".
Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο κάθε βουλευτής έχει την δική του ευθύνη, έκανε λόγο για «μια παρεξήγηση, γιατί κάποιοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα συγκληθεί και, κάποιοι ότι θα συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ελπίζω να είναι όλοι καλών προθέσεων και ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Αν κάποιοι είναι κακών προθέσεων και αν κάποιοι αποδειχθεί ότι αυτό που ήθελαν να κάνουν είναι, σε μια στιγμή που δικαιώνονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, να δημιουργήσουν πρόβλημα, θα αποκεφαλιστούν» κατέληξε.

1 σχόλιο

  1. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΒΡΟΥΤΕ.ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΑΓΑΝΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ. ΙΟΥΔΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ .ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΤΤ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΑΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση