GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εγώ έφτιαξα τη Μαν. Σίτι»

Ο πρώην προπονητής της Μαν. Σίτι, που απολύθηκε τον περασμένο Μάιο και τώρα ηγείται της Γαλατάσαραϊ, ισχυρίστηκε πως κρύβεται πίσω κ...


Ο πρώην προπονητής της Μαν. Σίτι, που απολύθηκε τον περασμένο Μάιο και τώρα ηγείται της Γαλατάσαραϊ, ισχυρίστηκε πως κρύβεται πίσω και από τις φετινές σημαντικές επιδόσεις της ομάδας και των παικτών.
«Είμαι χαρούμενος που η Μάντσεστερ Σίτι είναι τώρα μια από τις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία , επειδή έφτιαξα αυτή την ομάδα. Αγαπώ πολύ τους φιλάθλους της ομάδας και είχα φανταστικές εμπειρίες εκεί».
Μιλώντας για τους παίκτες, ανέφερε τα εξής: «Χαίρομαι πολύ γι’ αυτούς. Ειδικά αυτοί που σκοράρουν -Αγκουέρο, Τζέκο, Τουρέ, Σίλβα, Νασρί -είναι παίκτες που είχα διαλέξει εγώ».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μανουέλ Πελεγκρίνι λέγοντας πως «… κάνει καλή δουλειά, αλλά ακριβώς την ίδια κάναμε και πριν τρία χρόνια στην Μαν. Σίτι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση