GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είμαι κολακευμένος που με ήθελαν τόσο πολύ»

Έτοιμος να ζήσει το όνειρο της Premier League είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Ο πρώην, πλέον, επιθετικός, του Ολυμπιακού, στις πρώ...

Έτοιμος να ζήσει το όνειρο της Premier League είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Ο πρώην, πλέον, επιθετικός, του Ολυμπιακού, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φούλαμ, εμφανίστηκε κολακευμένος από τον ενδιαφέρον και φυσικά από το γεγονός πως είναι η ακριβότερη μεταγραφή του συλλόγου.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος του μετέφερε τα καλύτερα, αλλά ακόμα τόνισε πως είναι κίνητρο για τον ίδιο η συνεργασία με τον Ρενέ Μόλενστιν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, στην Premier League και ειδικά στην Φούλαμ που είναι σημαντικός σύλλογος στο πρωτάθλημα. Βρίσκομαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω στην εκπλήρωση των στόχων της ομάδας. Είμαι κολακευμένος που με ήθελαν τόσο πολύ και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Νιώθω πραγματικά χαρούμενος που θα δουλέψω με τον Ρενέ Μόλενστιν. Γνωρίζω ότι έχει πολλή εμπειρία. Μου εξήγησε τον τρόπο που δουλεύει και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του. Έχω μιλήσει επίσης με τον Γιώργο (Καραγκούνη) πριν έρθω εδώ και μου είπε μόνο τα καλύτερα για τη Φούλαμ».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση