GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χρυσή Μπάλα στον Κριστιάνο!

Μπορεί να υπάρχουν αντιρρήσεις. Ενστάσεις ότι δεν πήρε τίτλο. Δεν διαφωνεί όμως κανείς: Δεν άξιζε σ’ ένα ποδοσφαιριστή της κλάσης το...


Μπορεί να υπάρχουν αντιρρήσεις. Ενστάσεις ότι δεν πήρε τίτλο. Δεν διαφωνεί όμως κανείς: Δεν άξιζε σ’ ένα ποδοσφαιριστή της κλάσης του Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει μια μόνο «Χρυσή Μπάλα».
Έστω κι αν ο Φρανκ Ριμπερί έπαθε δισκοπάθεια απ’ τις κούπες που σήκωσε πέρυσι. Έστω κι αν τα προβλήματα τραυματισμών του Λιονέλ Μέσι του δεν του επέτρεψαν να κλέψει για άλλο λόγο φέτος τα φλας από το νέο (κεραμιδί) κοστούμι του.
Αν το τρόπαιο του καλύτερου παίκτη της σεζόν δεν κατέληγε στον Πορτογάλο θα ήταν ποδοσφαιρική αμαρτία. Τόσο μεγάλη που ο Ρίο Φέρντιναντ… απείλησε ότι θα έβγαινε γυμνός στο δρόμο αν συνέβαινε.
Ευτυχώς όμως ο Άγγλος δεν θα χρειαστεί να βγει απ’ τα ρούχα του. Διότι ο Κριστιάνο -για πρώτη φορά από το 2008 που ήταν συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- είναι και πάλι στην κορυφή!
Με τη σφραγίδα 209 αρχηγών εθνικών ομάδων και 96 επιλεγμένων δημοσιογράφων από κάθε γωνιά του κόσμου. Με τ’ όνομά του να φιγουράρει δίπλα σε «ιερά τέρατα» όπως οι Αλφρέδο Ντι Στέφανο, Φραντς Μπέκενμπαουερ, Κέβιν Κίγκαν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και Ρονάλντο (που επίσης έχουν από δυο κατακτήσεις).
Και με τα δάκρυα στα μάτια του να μην κυλούν -όπως έχει χλευαστεί- για αποτυχία, αλλά για το τρίτο κόσμημα (πέραν του πρώτου τροπαίου και της Ιρίνα Σάικ) που βρισκόταν πλέον στα χέρια του.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση