GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέκταση του δικτύου αποχέτευσης στην Σαλαμίνα

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου μας με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε, οι συνεχείς προσπάθειες του Δημάρχου Σαλαμίνας καρποφόρησαν. Η επέ...


Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου μας με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε, οι συνεχείς προσπάθειες του Δημάρχου Σαλαμίνας καρποφόρησαν. Η επέκταση του δικτύου αποχέτευσης στην περιφέρεια του νησιού μας ξεκινά.
Έτσι, σήμερα 29 Ιανουαρίου 2014 μέσω επιστολής προς το Δήμο μας, η Διευθύντρια Σχεδιασμού κι Ανάπτυξης της ΕΥΔΑΠ Α.Ε, κυρία Ευτυχία Νεστορίδου, ζήτησε στοιχεία τεχνικής φύσεως προκειμένου η εταιρία να εκπονήσει με δικά της έξοδα τις μελέτες με σκοπό αυτές στη συνέχεια να ενταχθούν στο νέο «ΕΣΠΑ» (ΣΕΣ) 2014- 2020.
Στο σχεδιασμό περιλαμβάνονται περιοχές που δεν διαθέτουν σήμερα δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων, δηλαδή οικισμοί στην βόρεια Σαλαμίνα όπως το Μπατσί, Ξένο, Ψιλή Άμμος, Αγ. Γεωργίου, Βασιλικά, Ρέστη, κλπ. και νότια όπως Περιστέρια, Κανάκια, Πέρανη, Κύριζα, Ζάρλη – Γυάλα, κλπ καθώς και κεντρικές περιοχές όπως το Ντοροντό.
Άλλη μια επιτυχία της σημερινής Δημοτικής Αρχής έρχεται να επιβεβαιώσει πως όταν υπάρχει προγραμματισμός, καλή συνεργασία και διεκδικητικό πνεύμα, τα προβλήματα του νησιού μας ένα- ένα βρίσκουν τη λύση τους.
Δήμος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση