GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιμπούλκοβα, το νέο αστέρι του τένις (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα δεν έφθασε τυχαία στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν και σίγουρα η 24χρονη Σλοβάκα δεν είναι διάττων αστέρας του...

Η Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα δεν έφθασε τυχαία στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν και σίγουρα η 24χρονη Σλοβάκα δεν είναι διάττων αστέρας του τένις.



Στα γήπεδα από οκτώ ετών, η Ντομίνικα προσπαθεί πάντα πολύ σκληρά και συνεχίζει και τροφοδοτεί με ενέργεια το εκρηκτικό της σώμα.

Σε ένα άθλημα που έχει αρχίσει να απαιτεί όλο και πιο ψηλές παίκτριες (και παίκτες), η Τσιμπούλκοβα περνάει διαρκώς στην επίθεση με βασικό όπλο τη δύναμη και την εκρηκτικότητα. Και οι εκρήξεις δεν μένουν στο γήπεδο.
Η δύναμη συνδυάζεται με την ομορφιά και η Ντομίνικα μένει στην επικαιρότητα ακόμα και εκτός γηπέδων. Οι παρουσίες σε γκαλά, περιοδικά μόδας και φωτογραφίσεις μόδας είναι συχνές, εντυπωσιακές και πολύ σέξι.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Τσιμπούλκοβα ή Τσιμπούκοβα, είναι φοβερή παίχτρια πάντως.
    Τα ελέγχει τα μπαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση