GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντέρμπι… μακριά από τον τίτλο

Το παιχνίδι στο «Φίλιπς Στάντιον» άλλες χρονιές θα μπορούσε να κρίνει ακόμη και τον τίτλο. Φέτος τόσο η Αϊντχόφεν όσο και η Άλκμααρ ...


Το παιχνίδι στο «Φίλιπς Στάντιον» άλλες χρονιές θα μπορούσε να κρίνει ακόμη και τον τίτλο. Φέτος τόσο η Αϊντχόφεν όσο και η Άλκμααρ πραγματοποιούν μέτρια χρονιά με αποτέλεσμα το μεταξύ τους παιχνίδι να μην έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, αφού βρίσκονται και οι δυο στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο πρωτοπόρος Άγιαξ δοκιμάζεται στην έδρα των Γκόου Αχέντ Ίγκλς, στην ομάδα που αγωνίζεται ο Έρικ Φάλκενμπουργκ το όνομα του οποίου είχε ακουστεί το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό. Η αντίπαλος του Άγιαξ έχει φέτος στην έδρα της μόλις μια ήττα από τη συγκάτοικο του Αίαντα στην κορυφή, Φίτεσε.
Η ομάδα του Άρνεμ αναμένεται να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες καθώς υποδέχεται στην έδρα της την προτελευταία Ναϊμέγκεν, ενώ και η Φέγενορντ ταξιδεύει στην έδρα της τελευταίας Χάγης με σκοπό να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου.
Η Τβέντε αναμένεται να έχει το πιο δύσκολο έργο από τους τέσσερις πρώτους καθώς δοκιμάζεται στην δυνατή έδρα της Γκρόνινγκεν.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Χεράκλες υποδέχεται τη Βάλβαϊκ, ενώ αγωνίζονται ακόμα η Μπρέντα με την Τσβόλε, η Ρόντα με την Ουτρέχτη και η Καμπούρ με τη Χέρενφεν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής :
Παρασκευή, 24/1

Χεράκλες – Βάλβαϊκ (21:00)
Σάββατο, 25/1
Άντο Ντεν Χάαγκ – Φέγενορντ (19:45)
Μπρέντα – Τσβόλε (20:45)
Ρόντα – Ουτρέχτη (20:45)
Αϊντχόφεν – Άλκμααρ (21:45)
Κυριακή, 26/1 (16:00)
Καμπούρ – Χέρενφεν (13:30)
Φίτεσε – Ναϊμέγκεν (13:30)
Γκρόνινγκεν – Τβέντε (15:30)
Γκόου Αχέντ Ίγκλς – Άγιαξ (15:30)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση