GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Στην εξάρθρωση πολυμελούς ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά σε όλη την Κρήτη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά. Από την αστυνο...


Στην εξάρθρωση πολυμελούς ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά σε όλη την Κρήτη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά. Από την αστυνομία, ύστερα από παρακολούθηση τριών μηνών, συνελήφθησαν 16 άτομα, ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και για 19 ακόμα άτομα.
Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι ο διοικητής της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων Πάρης Χινόπουλος οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 26 έως 52 ετών και αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της νομιμοποίησης χρήματος από παράνομες δραστηριότητες.
Σύμφωνα με τον ίδιο, εγκέφαλος της σπείρας είναι ένας 52χρονος, προφυλακισμένος στις φυλακές Χανίων για άλλες υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ βοηθός του ήταν ένας ακόμα κρατούμενος. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν 532 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητες κάνναβης. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 4 ΙΧ αυτοκίνητα, ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών, 16 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1600 ευρώ.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ενταθεί οι προσπάθειες της αστυνομίας στα Χανιά με στόχο την καταπολέμηση των ναρκωτικών. Όπως ανακοίνωσε ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Ταξίαρχος Αρτέμης Κουτσαφτάκης τον τελευταίο χρόνο έχουν εξαρθρωθεί στα Χανια 11 εγκληματικές οργανώσεις, έχουν συλληφθεί 65 άτομα και έχουν κατασχεθεί 26 κιλά κάνναβης, 774 γραμμάρια ηρωίνης, 397 γραμμάρια κοκαΐνης και 1333 ναρκωτικά χάπια.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση