GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποιημένος στον ΟΦΗ ο Ρικάρντο Σα Πίντο

Ικανοποιημένος από την πορεία του ΟΦΗ και τις συνθήκες εργασίας που συνάντησε στην Ελλάδα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ρικάρντο Σα...


Ικανοποιημένος από την πορεία του ΟΦΗ και τις συνθήκες εργασίας που συνάντησε στην Ελλάδα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός εντόπισε πολλές ομοιότητες σε κουλτούρα και ποδόσφαιρο μεταξύ των δύο χωρών, ενώ εστίασε στην έλλειψη υπομονής που διακρίνει τους Έλληνες και κάνει και τη δική του δουλειά δυσκολότερη.
Αναλυτικά ο Ρικάρντο Σα Πίντο μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας..
-την πορεία του ΟΦΗ: «Τα πράγματα είναι τώρα καλά. Αρχίσαμε με δύσκολες καταστάσεις, αλλά τα πράγματα βελτιώθηκαν στην πορεία. Τα τελευταία αποτελέσματα είναι θετικά, έχουμε περισσότερες σε σχέση με την αρχή και προχωράμε. Βασικός μας στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής το ταχύτερο δυνατό κι από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε».
-τη μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: «Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και ο σύλλογος ταλαιπωρείται χρόνια από αυτά. Ο πρόεδρος προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν με χρέη από προηγούμενες χρήσεις. Ήρθαν δύο παίκτες, ο Ντουντού και ο Σίσιτς, που περιμένουμε να βοηθήσουν την ομάδα. Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, καλύτερα να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Ξέρω ότι κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για το καλό της ομάδας. Δική μου δουλειά είναι να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ με τους παίκτες που έχω».

-το αν επιθυμεί να παραμείνει και του χρόνου στον ΟΦΗ: «Έχω μάθει να ζω με το σήμερα και να μη βάζω μακροπρόθεσμους στόχους. Νιώθω πολύ καλά εδώ, όλα είναι όμορφα, η πόλη, η ομάδα… Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες κάτω από την πέμπτη θέση είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και η μία μπορεί να κερδίσει την άλλη. Στόχος είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πηγαίνοντας παιχνίδι με παιχνίδι».

-τις διαφορές μεταξύ Πορτογαλίας και Ελλάδας: «Ως κουλτούρα οι δύο χώρες μοιάζουν. Το ελληνικό πρωτάθλημα από τη μέση και κάτω είναι πιο ανταγωνιστικό. Στην Πορτογαλία Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ μπορούν να έχουν απώλειες απέναντι σε άλλες ομάδες, σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κερδίζουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Υπάρχει καλύτερη οργάνωση στην Πορτογαλία, ίσως γιατί στην Ελλάδα υπάρχει οικονομική δυσκολία».

-τους πολλούς Πορτογάλους που εργάζονται στην Ελλάδα: «Έχουμε πολλές ομοιότητες, μας είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστούμε και μας αρέσει εδώ. Στην Ελλάδα το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη υπομονή. Τα θέλετε όλα και τα θέλετε τώρα. Όλοι έχουν άποψη και πάντα ο καλύτερος είναι αυτός που δεν παίζει. Χρειάζεται περισσότερη υπομονή. Μέσα σε λίγες εβδομάδες δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Κανείς δεν είναι μάγος. Εγώ στον ΟΦΗ νιώθω πάρα πολύ καλά, παρότι υπάρχουν δυσκολίες. Προσπαθούμε, δουλεύουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση