GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δύσκολο ματς, αλλά…»

Αρκετές είναι οι δυσκολίες που χρειάζεται να προσπεράσει ο Εργοτέλης για να καταφέρει να φτάσει στη νίκη επί του Παναιτωλικο...

Αρκετές είναι οι δυσκολίες που χρειάζεται να προσπεράσει ο Εργοτέλης για να καταφέρει να φτάσει στη νίκη επί του Παναιτωλικού, όπως παραδέχθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού στο Novasports

Για το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Είμαι σε μια ομάδα που έχει να νικήσει αρκετό καιρό και σε πολλά παιχνίδια δεν είχε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Σε πολλά παιχνίδια άξιζε να κερδίσει αλλά η νίκη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες».

Για το αν μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών τη δεδομένη χρονική στιγμή:

«Αν δεν υπάρχει και η ποιότητα δεν γυρίζει εύκολα αλλά ο Εργοτέλης έχει ποιότητα και η βαθμολογική θέση που κατέχει είναι πλασματική. Τα παιδιά αναγνωρίζουν τις δυσκολίες και θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη».

Για τον Παναιτωλικό:

«Είναι απ” τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και έχει κάνει πολύ καλή πορεία. Τα εντός έδρας αποτελέσματα το δείχνουν. Έχει καλούς παίκτες με σταθερότητα. Εμείς θέλουμε όμως πιο πολύ τη νίκη και πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση