GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το ποδόσφαιρο χρειάζεται παίκτες σαν τον Ρονάλντο»

Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι από τον επαγγελματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως ανέφερε, ο ποδοσφαιριστής του στη Ρεάλ ...


Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι από τον επαγγελματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως ανέφερε, ο ποδοσφαιριστής του στη Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους.
«Δεν είμαι έκπληκτος από την ποιότητα και τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο επαγγελματισμός του εντός και εκτός γηπέδων με εντυπωσίασε. Είναι ένα παράδειγμα για όλους τους νεότερους παίκτες», τόνισε αρχικά ο προπονητής της ισπανικής ομάδας και συνέχισε:
«Το ποδόσφαιρο χρειάζεται παίκτες σαν εκείνον. Είναι όλο για το “ευ αγωνίζεσθε” και είναι πάντα σοβαρός. Γενικά, δίνει στο ποδόσφαιρο μια καλή εικόνα, όπως παίκτες σαν τον Μέσι, τον Ριμπερί, τον Πίρλο, αλλά και τον Τιάγκο Σίλβα».
Ο 54χρονος τεχνικός πρόσθεσε: «Ο Ρονάλντο συνδυάζει ταλέντο και σκληρή δουλειά μαζί. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να βασιστείς στο ταλέντο. Το ταλέντο είναι εκ γενετής, αλλά πρέπει να δουλεύεις σκληρά. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτόν που κέρδισε τη “Χρυσή Μπάλα”. Το άξιζε».
Ο ιταλός προπονητής συμπλήρωσε: «Η “Χρυσή Μπάλα” ήταν ένα καλό κίνητρο για το 2013 και αυτός δεν θα είναι ένας διαφορετικός χρόνος» και κατέληξε:
«Οι άνθρωποι πάντα θέλουν περισσότερα από εσένα όταν κερδίζεις τη “Χρυσή Μπάλα”, αλλά δεν θα είναι εύκολο να σκοράρεις παραπάνω από 69 γκολ. Παρόλο αυτό, ο Ρονάλντο έχει το κουράγιο για να το κάνει».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση