GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέγραψε στη Μίλαν ο Εσιέν

Ο Μικαέλ Εσιέν είναι πλέον παίκτης της Μίλαν. Αφότου πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, ο Γκανέζος μέσος υπέγραψε συμβό...

Ο Μικαέλ Εσιέν είναι πλέον παίκτης της Μίλαν. Αφότου πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, ο Γκανέζος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου με τους «ροσονέρι» και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κλάρενς Ζέεντορφ.

Ο 31χρονος άσος αγωνίστηκε συνολικά οκτώμισι χρόνια στην Τσέλσι με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και το Champions League πραγματοποιώντας συνολικά 256 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 33 γκολ.

«Σε ένδειξη σεβασμού δεν τον εμποδίσαμε να φύγει. Θα ήμασταν χαρούμενοι αν έμενε, γιατί είναι φανταστικός παίκτης, αλλά έδωσε τα πάντα για την ομάδα μας και του παρουσιάστηκε μια σπουδαία ευκαιρία για το μέλλον του», δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο που είχε πάρει τον Αφρικανό άσο μαζί του και στην Τσέλσι. «Είμαι βέβαιος πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και του εύχομαι επιτυχία και ευτυχία στην Ιταλία και να παίξει στο Μουντιάλ», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση