GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Ροσέλ

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Σάντρο Ροσέλ, έπειτα από το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στους Μπλαουγκράνα για την ...


Παραιτήθηκε από την προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Σάντρο Ροσέλ, έπειτα από το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στους Μπλαουγκράνα για την μεταγραφή του Νεϊμάρ, η οποία φαίνεται πως δεν στοίχισε 57 εκατ. ευρώ αλλά 95 εκατ. ευρώ! Στη θέση του ως το 2016, ο αντιπρόεδρος Ζοζέπ Μαρία Μπερτομέου.
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι συγκλήθηκε γι' απόψε στις 19:00 έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, οπότε και αναμένεται να ανακοινωθεί η παραίτηση του Ροσέλ, εναντίον του οποίου έχει γίνει καταγγελία αναφορικά με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ.
«Σας πληροφορούμε ότι σήμερα, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στις 18:00 (σ.σ. ώρα Ισπανίας), θα λάβει χώρα έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στα γραφεία του συλλόγου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα».
Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», ο Ροσέλ αποφάσισε να παραιτηθεί επειδή έχει παραπεμφθεί σε δίκη, αναφορικά με τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού Νεϊμάρ το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης, έχει δεχθεί ισχυρές πιέσεις για το θέμα από τα ΜΜΕ, ενώ όπως αναφέρεται, έχει απειληθεί μέχρι και η οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση