GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάρισα: Μοίρασαν γάλα σε πολίτες διαμαρτυρόμενοι κτηνοτρόφοι

Άφθονο γάλα έρευσε την Παρασκευή έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, όπου συγκεντρώθηκαν ...


Άφθονο γάλα έρευσε την Παρασκευή έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, όπου συγκεντρώθηκαν κτηνοτρόφοι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για ζητήματα του κλάδου τους.
Μόνον που αυτή τη φορά, αντί να χύσουν το γάλα όπως συνήθιζαν κατά το παρελθόν, επέλεξαν να το μοιράσουν σε πολίτες, οι οποίοι είχαν εκ των προτέρων ενημερωθεί για την πρόθεση των κτηνοτρόφων και συνέρευσαν στο σημείο κατά δεκάδες, με αποτέλεσμα να μοιραστεί πάνω από ένα τόνο πρόβειο και γίδινο γάλα.
Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, εκπρόσωποι των οποίων παρέδωσαν προς τη γενική γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Καλλιόπη Γερακούδη, ψήφισμα με τα αιτήματά τους, που αφορούν στο θέμα της αναγνώρισης της ελληνικής ΦΕΤΑΣ ως ΠΟΠ, τη φορολογία («άνοιγμα» βιβλίων), τα βοσκοτόπια και την αναθεώρηση της νέα ΚΑΠ.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση