GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δώρο μια νύχτα με πορνοστάρ στον υπάλληλο της χρονιάς

Μια εταιρία στην Σαγκάη διοργάνωσε εορταστικό δείπνο για τους υπαλλήλους της στο οποίο εμφανίστηκε ως "special guest" μια διάσ...

Μια εταιρία στην Σαγκάη διοργάνωσε εορταστικό δείπνο για τους υπαλλήλους της στο οποίο εμφανίστηκε ως "special guest" μια διάσημη Γιαπωνέζα πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων.
Κατά την διάρκεια όμως του δείπνου μια ακόμα έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους και συγκεκριμένα έναν από αυτούς. Τα στελέχη της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι ο υπάλληλος της χρονιάς θα είχε τη δυνατότητα, να περάσει μια νύχτα με την επίτιμη καλεσμένη, ως επιβράβευση για την απόδοσή του.
Η είδηση προκάλεσε και αρνητικό αντίκτυπο στους υπαλλήλους της εταιρείας και όχι μόνο καθώς τέθηκε ζήτημα για το έλλειμμα ήθους στην πολιτική της εταιρείας.
Στην Κίνα, πάντως, η επιβράβευση εργαζόμενων με διάφορα είδη και υπηρεσίες πολυτελείας, όπως αυτοκίνητα, είναι συνηθισμένη στις κορυφαίες εταιρείες και όχι μόνο.
Με Πληροφορίες από: thejournal.ie

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση