GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτολεμαΐδα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά

Τις βραδινές ώρες της Δευτέρας στην Πτολεμαΐδα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν δύο Έλληνες, έναν 40χρονο γι...


Τις βραδινές ώρες της Δευτέρας στην Πτολεμαΐδα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν δύο Έλληνες, έναν 40χρονο για διακίνηση ναρκωτικών και έναν 45χρονο για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο Έλληνες.
Από την έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του 45χρονου δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης (17 γραμ.), τις οποίες προσπάθησε να αποκρύψει αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.
Τις προαναφερόμενες μικροποσότητες είχε προμηθεύσει σε αυτόν λίγο νωρίτερα ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ .
Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κτήμα ιδιοκτησίας του 40χρονου καθώς και σε Ι.Χ.Φ. που ήταν σταθμευμένο εκεί, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες διάφορες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-κάνναβη συνολικού βάρους 74,8 γραμμαρίων και
-το χρηματικό ποσό των διακοσίων εβδομήντα 270 ευρώ, ως προϊόν εγκλήματος
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση