GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέχρι την άνοιξη το διαζύγιο του «Καβαλιέρε»

«Μέχρι το τέλος της άνοιξης ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα έχει πάρει διαζύγιο και θα πρέπει να είναι, κατά συνέπεια, ελεύθερος να ξαναπαν...


«Μέχρι το τέλος της άνοιξης ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα έχει πάρει διαζύγιο και θα πρέπει να είναι, κατά συνέπεια, ελεύθερος να ξαναπαντρευτεί», γράφει η ιταλική εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα.
Σήμερα έλαβε χώρα μια ακόμη δικάσιμος, στο δικαστήριο της πόλης Μόντζα, κοντά στο Μιλάνο, για τον καθορισμό των λεπτομερειών της υπόθεσης διαζυγίου του Ιταλού κεντροδεξιού πρώην πρωθυπουργού από την σύζυγο σε διάσταση, Βερόνικα Λάριο.
Προς το παρόν, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, η απόφαση των δικαστών θα αφορά μόνον το διαζύγιο αυτό κάθε αυτό, χωρίς να θίγεται η οικονομική παράμετρος.
Σε ότι αφορά την διατροφή της Λάριο αρχικά είχε εκδικασθεί το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο, στη συνέχεια, μειώθηκε στο ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ.
Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την οριστική απόφαση που αφορά την διατροφή θα πρέπει να συνεδριάσει, τους επόμενους μήνες, το δικαστήριο του Μιλάνου.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση