GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Ντάντε

Κίνηση για τον Ντάντε φαίνεται να έχει κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που επιβεβαίωσε με λεγόμενά του ο ίδιος ο παίκτης, σε αν...


Κίνηση για τον Ντάντε φαίνεται να έχει κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που επιβεβαίωσε με λεγόμενά του ο ίδιος ο παίκτης, σε αντίθεση ωστόσο με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος ανέφερε πως δεν υπάρχει καν επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.
Το απόγευμα της Τρίτης, το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Fox Sports Brazil» είχε αποκαλύψει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη προβεί στην απόκτηση του 30χρονου, κάτι που διέψευσε ο Βραζιλιάνος στόπερ.
Ερωτηθείς λοιπόν για το αν έχει υπογράψει στη Γιουνάιτεντ, ο Ντάντε τόνισε: «Όχι ακόμα. Είμαι ευγνώμων στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ενδιαφέρον της, όλα θα έχουν κριθεί μέχρι το τέλος του μήνα».
Τη φετινή σεζόν, ο έμπειρος αμυντικός δεν βρίσκεται εξ ολοκλήρου στα πλάνα του τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, την ώρα που το συμβόλαιό του «εκπνέει» το καλοκαίρι του 2016.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση