GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιός είναι ο Σπύρος Παντελιάς, κατηγορούμενος για την υπόθεση του ΤΤ...

Ήταν Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μέχρι που ”εξαναγκάσθηκε οικιοθελώς” να αποχωρήσει, με αποζημίωση 15 ...

Ήταν Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μέχρι που ”εξαναγκάσθηκε οικιοθελώς” να αποχωρήσει, με αποζημίωση 15 μισθούς (δηλ. ένα ποσό πάνω από 100.000 Ευρώ).
Τραπεζικός με πολυετή εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό χώρο. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου - Επικεφαλής των δραστηριοτήτων επενδυτικής τραπεζικής, διαχείρισης περιουσίας και χρηματιστηριακών εργασιών.
Το διάστημα 2005-2007 κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στην Emporiki Bank, το 2002-2004 του Γενικού Διευθυντή στην EFG Telesis Finance και το 2000-2002 του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στη Γενική Τράπεζα.
Έχει επίσης εργασθεί στην Εθνική Τράπεζα, στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και στο Reuters News Agency.
Είναι μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (εκπρόσωπος των μετόχων της μεοψηφίας) στα Ελληνικά Πετρέλαια.
Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος και Μάστερ στις Οικονομικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Washington στο St. Louis, καθώς και Πτυχίου Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

1 σχόλιο

  1. ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΜΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΚΤΙΖΩΝΤΑΝ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΡΕΥΜΑ.ΕΤΡΕΧΕ Η ΠΟΡΝΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΚΟΛΩΝΕΣ ......ΠΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΔΕΗ ΑΥΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΕΚΤΙΣΑΝ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΙ ΠΟΣΑ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΤΟΥΝ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΧΩΡΙΑ Η ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ. Η ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΕΓΙΝΕ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ.ΟΛΟΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ [ΚΟΚΚΙΝΑΡΑΣ ] ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΑΝ ΛΥΚΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ . ΗΤΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΤΩΜ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΗΘΕΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΗΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση