GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείξε μου το τσιγάρο σου να σου πω ποιος είσαι!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο A3-Slim είναι η νέα, εύχρηστη πρόταση της Alter eGo , που αγκαλιάστηκε γρήγορα από χιλιάδες νέους και παλιούς ατμ...

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο A3-Slim είναι η νέα, εύχρηστη πρόταση της Alter eGo, που αγκαλιάστηκε γρήγορα από χιλιάδες νέους και παλιούς ατμιστές!

Απλό στη χρήση, ελαφρύ και άψογο αισθητικά, αποτελεί μια απίστευτα οικονομική λύση για όσους θέλουν να συνδυάσουν την απόλαυση με την ποιότητα, με την εγγύηση και την αξιοπιστία της Alter eGo. δείτε τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ
Η απόλαυση σε όλο της το μεγαλείο! Η σειρά ηλεκτρονικών τσιγάρων A5 είναι ιδανική για τους απαιτητικούς. Συνδυάζει ισχυρές μπαταρίες με την νέα γενιά των ατμοποιητών AltereGo A5. Ποιότητα κατασκευής, ευρηματικό design, ευχρηστία και δυνατές επιδόσεις χαρακτηρίζουν την σειρά A5 !

Ένα τεχνολογικό επίτευγμα με την υπογραφή της Alter eGo, που ανοίγει μια νέα εποχή στην απόλαυση και έγινε αμέσως η πρώτη επιλογή των απαιτητικών.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν μεγάλη ποσότητα ατμού με πλούσια υφή και βαθιά γεύση.
δείτε τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ
Τόσο όμοιο με αληθινό που δεν θα το πιστεύετε. Σύντροφος για κάθε στιγμή χαράς και χαλάρωσης.

Διαρκεί πολύ και έχει απίθανη γεύση αυθεντικού κουβανέζικου πούρου, σε εξαιρετική τιμή και χωρίς την ενοχλητική μυρωδιά του αληθινού πούρου.

Δεν χρειάζεται φόρτιση ή γέμισμα. Χρησιμοποιείται αμέσως.

δείτε τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ

1 σχόλιο

  1. Πως επιτρεπεται τετοια διαφημηση οταν δια νομου τα τσιγαρα πρεπει να αναφερουν τους κινδυνους που εχει η χρηση τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση