GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά λάθος ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τους Ομπάμα

Μια οικογένεια στο Σικάγο έλαβε ένα απροσδόκητο δώρο αυτή την εβδομάδα και μάλιστα με καθυστέρηση: ένα άλμπουμ φωτογραφιών απ...

Μια οικογένεια στο Σικάγο έλαβε ένα απροσδόκητο δώρο αυτή την εβδομάδα και μάλιστα με καθυστέρηση: ένα άλμπουμ φωτογραφιών από την οικογένεια Ομπάμα.

Η Αλέιν Τσερτς, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο NBC, πως το άλμπουμ, το οποίο φαίνεται να είχε σαν αποστολέα τη νονά της Σάσα και της Μάλιας Ομπάμα, κατά λάθος συσκευάστηκε στο κάτω μέρος του κουτιού με δώρα που έστειλε ένας συγγενής τους από τη Νέα Υόρκη στην οικογένειά τους. Η Τσερτς δήλωσε πως έλαβε το κουτί την Τρίτη.

«Ο σύζυγός μου πήγε να ανοίξει το κουτί και διαπίστωσε ότι ήταν κατεστραμμένο» δήλωσε η Τσερτς. «Τα δώρα ήταν ανοιγμένα. Μέρη της παλιάς συσκευασίας ήταν μέσα στο κουτί που τον είχαν πακετάρει εκ νέου. Στον πάτο του υπήρχε ένα έξτρα δώρο και καθώς διαβάζαμε την ετικέτα, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε ποιος ήταν ο αποστολέας και γιατί ήταν ανοιχτό. Ανακαλύψαμε ότι ήταν ένα προσωπικό δώρο για την «Μάμα Κάνι» και τον «Πάπα Γουέλιγκτον».

Μάμα Κάνι είναι το παρατσούκλι της νονάς των κοριτσιών του Ομπάμα, Κάνι Γουίλσον, η οποία είναι πολλά χρόνια φίλη της πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα και της μητέρας της Μάριαν Ρόμπινσον. Πάπα Γουέλινγκτον είναι ο άντρας της, Γουέλινγκτον Γουίλσον.

Η Τσερτς έδειξε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC το εξώφυλλο του άλμπουμ που εικονίζει τη χαμογελαστή Μάλια, αλλά αρνήθηκε να δείξει στην κάμερα οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία.

«Θα προτιμούσαμε να μην δείξουμε περισσότερα. Είναι πολύ ιδιαίτερο, πολύ ιδιαίτερο. Περιέχει ιδιωτικές στιγμές της οικογένειας του 2013» δήλωσε η Τσερτς.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

3 σχόλια

  1. O OMΠAMA ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΥΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΠΟΡΔΟΓΕΡΟΣ
    500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΩ .ΑΥΤΗ Η ΕΓΓΥΗΣΗ
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΘΙΚΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ .ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΑΤΕ ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΤΕ .ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΤΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΛΑΤΕ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
    ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ .ΟΠΩΣ ΠΟΝΕΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση