GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύγκρουση με την Χρυσή Αυγή απομακρύνει κι άλλο τον Βασίλη Μιχαλολιάκο από τη δημαρχία Πειραιά...

Για ακόμη μια φορά διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, καθώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ,  ο δήμαρχος ...

Για ακόμη μια φορά διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, καθώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ,  ο δήμαρχος Πειραιά δεν προσκάλεσε τον βουλευτή της Χρυσής  Αυγής στην εξέδρα των επισήμων για τον καθιερωμένο καθαγιασμό των υδάτων στον Πειραιά.
Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης θέλησε να περάσει στην εξέδρα των επισήμων, οι Λιμενικοί δεν του το επέτρεψαν με αποτέλεσμα να ενοχληθεί. Η απάντηση του δημάρχου ήταν: "Ούτε τη 17 Νοέμβρη καλέσαμε, θα του στείλουμε γράμμα στη φυλακή".
Νωρίτερα, μετά τον αγιασμό των υδάτων ο Ηλίας Κασιδιάρης ρωτήθηκε γιατί δεν του επετράπη η είσοδος και ο ίδιος απάντησε πως: "είναι πάγια αρχή του κόμματος, δεν πηγαίνουμε στις εξέδρες επισήμων". Αλλά συνέχισε καταγγέλλοντας του δήμους Αθήνας και Πειραιά, γιατί "παράτυπα δεν καλούν ποτέ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πολύ σύντομα, από τις 25 Μαΐου και μετά, η Χρυσή Αυγή θα διοικεί τους μεγάλους δήμους και όλα αυτά θα αλλάξουν".
Στη δήλωση  Κασιδιάρη, λίγο αργότερα ο δήμαρχος Πειραιά απάντησε πως: "Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε ανθρώπους που προσβάλουν την Ορθοδοξία και τη χώρα με τις πράξεις τους".
Σημειώνεται  πως νωρίτερα, επικράτησε ένταση στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ομάδες καθηγητών και αντιεξουσιαστές αποδοκίμασαν τους πολιτικούς, πριν ξεκινήσει η τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων.
Η ανοικτή σύγκρουση του κ. Μιχαλολιάκου με την Χρυσή Αυγή αναμένεται να δυσκολέψει πάντως κι άλλο την προσπάθεια επανεκλογής του στον δήμο. Ήδη στα γκάλοπ εμφανίζεται με μπολύ μειωμένα ποσοστά ενώ η Χρυσή Αυγή ετοιμάζεται να κατεβάσει δικό της υποψήφιο, ίσως τον νυν βουλευτή Ν. Κουζηλο. Το ρήγμα ούτως ή αλλιώς είναι μεγάλο με τον κ. Μιχαλολιάκο και πολύ δύσκολα έως καθόλου μπορεί να υπάρξουν πια γέφυρες μεταξύ τους για τις δημοτικές εκλογές. Σημειώνεται ότι στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012 η Χρυσή Αυγή είχε πάρει στην Α' Πειραιά 8,88% και η ΝΔ 16,65%. 
Πάνος Νικολαΐδης

1 σχόλιο

  1. ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΘΕΑΤΡΙΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗΝ ΣΤΟΜΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΥΜΝΟ
    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΤΕΝΕΚΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση