GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλονιά: Έφτασε στο Αργοστόλι το πλοίο «Ελεύθεριος Βενιζέλος»

Στο λιμάνι του Αργοστολίου κατέφθασε, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», χωρητικότητας 1300 ατόμων. Το πλο...

Στο λιμάνι του Αργοστολίου κατέφθασε, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», χωρητικότητας 1300 ατόμων. Το πλοίο της ΑΝΕΚ αντικατέστησε το «Super Fast 11» στο οποίο είχαν βρει ασφαλή στέγη περισσότεροι από 1.000 σεισμοπαθείς. Πλέον όλοι οι σεισμόπληκτοι μεταφέρθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου θα περάσουν εκεί όσες ημέρες χρειαστεί μέχρι να αποκατασταθούν τα σπίτια τους.
Ερωτηθείς ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Πάτροκλος Γεωργιάδης για το αν η ναυτιλιακή εταιρεία στην οποία ανήκει το πλοίο έχει δώσει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για την παραμονή του, στην Κεφαλονιά απάντησε: «Το “Ελευθέριος Βενιζέλος” θα παραμείνει στο λιμάνι όσο χρειαστεί ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες της Κεφαλονιάς».
Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε, τέλος, ότι η απόφαση για το αν η Κεφαλονιά θα κηρυχθεί σεισμόπληκτη περιοχή θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων από τους αρμόδιους μηχανικούς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου, Τεχνικού Επιμελητηρίου και μηχανικών από το ΥΠΕΚΑ.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση