GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει Σισέ η Μπεσίκτας

Για το δανεισμό του Παπίς Σισέ έως το καλοκαίρι ενδιαφέρεται η Μπεσίκτας, η οποία είναι έτοιμη να… χτυπήσει επίσημα την «πόρτα» της ...


Για το δανεισμό του Παπίς Σισέ έως το καλοκαίρι ενδιαφέρεται η Μπεσίκτας, η οποία είναι έτοιμη να… χτυπήσει επίσημα την «πόρτα» της Νιούκαστλ.
Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς αναζητά ένα σπουδαίο όνομα για να προσθέσει στο ρόστερ της και σύμφωνα με τη «Daily Mail», αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Νιούκαστλ.
Μια Νιούκαστλ, που από την πλευρά της δεν θα έλεγε όχι στην παραχώρηση του Σισέ, ωστόσο αυτό που επιθυμούν οι άνθρωποι της ομάδας είναι η πώλησή του με ένα ποσό που να φτάνει τα 10 εκατομμύρια λίρες.
Η Μπεσίκτας από την άλλη (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) ενδιαφέρεται για το δανεισμό του 28χρονου φορ και όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το «κονέ» μεταξύ των δύο ομάδων έχει γίνει μέσω του μάνατζερ, Μουζί Οζκάν, ο οποίος έχει σαν βάση στην Αγγλία και διατηρεί στενές επαφές με όλους τους μεγάλους συλλόγους της γειτονικής χώρας.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση