GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε πεζοδρόμιο δίπλα σε σπίτια!

Έντρομοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους οι κάτοικοι στην Αγίου Διονυσίου και Τοφάλου. Ένας εκκωφαντικός θόρυβος λίγο μετά τις 6 το πρ...


Έντρομοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους οι κάτοικοι στην Αγίου Διονυσίου και Τοφάλου. Ένας εκκωφαντικός θόρυβος λίγο μετά τις 6 το πρωί, σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι!

Όταν βγήκαν έξω, είδαν ένα αυτοκίνητο να έχει εκτραπεί με τον οδηγό να είναι εγκλωβισμένος. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, γύρω στις 6:20 ο οδηγός έχασε τον έλεγχο - ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια - και προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να γυρίσει ανάποδα!

Σε δέκα λεπτά έφθασε το ασθενοφόρο, ενώ άμεσα έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Οι κάτοικοι θορυβήθηκαν. Ευτυχώς - αν και πυκνοκατοικημένη περιοχή - δεν περνούσε εκείνη τη στιγμή κάποιος από το πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τους κατοίκους της περιοχής, ο οδηγός δεν φάνηκε να τραυματίστηκε σοβαρά ενώ είχε τις αισθήσεις τους. Άνθρωποι της γειτονιάς, έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν τον οδηγό.


patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση