GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος βουλευτής μπήκε στο νοσοκομείο με αφροδισιακό νόσημα;

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες και πρωταγωνιστής του ήταν βουλευτής μικρού κοινοβουλευτικού κόμματος. Για λόγους που προφ...

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες και πρωταγωνιστής του ήταν βουλευτής μικρού κοινοβουλευτικού κόμματος. Για λόγους που προφανώς έχουν να κάνουν με την επιθυμία του να μην επισκεφθεί κάποιο από τα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία, επέλεξε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου ο κόσμος είναι λιγότερος και το περιβάλλον πιο διακριτικό.
Πράγματι, πέρασε με το βουλευτικό του αυτοκίνητο την πύλη του ΓΝΑ στην Κατεχάκη και επισκέφθηκε διακεκριμένο δερματολόγο, ο οποίος τον εξέτασε και διέγνωσε αμέσως ένα πολύ διαδεδομένο… αφροδίσιο νόσημα στο αρχικό του στάδιο. Ο γιατρός σύστησε στον βουλευτή την απαραίτητη θεραπεία κι εκείνος αποχώρησε το ίδιο διακριτικά.
Πάντως, το συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται πως ξεκίνησε αμέσως τη θεραπεία και αυτή πήγε καλά, καθώς τις επόμενες ημέρες έκανε την εμφάνισή του δημοσίως όχι μόνο στη Βουλή, αλλά και σε κάποια μέσα ενημέρωσης, γεγονός που σημαίνει ότι πρόλαβε το πρόβλημα σε αρχικό στάδιο, κατά το οποίο είναι απολύτως αντιμετωπίσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση