GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν έχουν καμία σχέση τα ματς με Φενέρ και Ολυμπιακό»

Να επιβάλλει τον ρυθμό του θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (23/1, 20:00) παιχνίδι με τη Φενέρμπατχσε/Ούλκερ για τη...

Να επιβάλλει τον ρυθμό του θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (23/1, 20:00) παιχνίδι με τη Φενέρμπατχσε/Ούλκερ για την τέταρτη αγωνιστική του «Top 16» της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμος.

Ο 26χρονος φόργουορντ τόνισε πως η ομάδα του αν και νίκησε δεν έπαιξε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό και επεσήμανε πως η αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους» δεν έχει καμία σχέση με αυτή εναντίον στην τούρκικη ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μπράμος στο προσωπικό του blog στο site της ΚΑΕ

«Καλησπέρα σε όλους από την Κωνσταντινούπολη

Βρισκόμαστε ήδη εδώ προκειμένου αύριο να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή και αγωνίζεται σε μια ιδιαίτερα «καυτή» έδρα.

Γνωρίζουμε εκ των προτέρων πολύ καλά πως θα παίξουν δυνατά γιατί ξεκίνησαν με τρεις ήττες στο Top16 της Ευρωλίγκας. Θα έχουν μεγάλο κίνητρο ούτως ώστε να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.

Πρέπει να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης και στο μεγάλο πάθος που θα παρουσιάσουν οι αντίπαλοί μας κάνοντας δική μας τη νίκη. Θα επιδιώξουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δώσει πολλά δύσκολα παιχνίδια στη σειρά. Αυτό, όμως, δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν χρειαζόμαστε τις δικαιολογίες. Έχουμε δύο ημέρες ανάμεσα στα παιχνίδια για να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε.

Στην Ευρωλίγκα και ειδικά στο Top16, είναι απαραίτητο να κερδίζεις στην έδρα σου. Από εκεί και πέρα οποιοδήποτε εκτός έδρας ματς κερδίζεις αποτελεί ένα καλό μπόνους. Εμείς έχουμε ήδη μία εκτός έδρας νίκη στο πρώτο ματς παιχνίδι μακριά απ’ το ΟΑΚΑ οπότε θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν καταφέρουμε να κερδίσουμε και εδώ.

Είμαστε καλά από πλευράς αυτοπεποίθησης αν και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό παρότι κερδίσαμε δεν πραγματοποιήσαμε ιδιαιτέρως καλή εμφάνιση. Η Ευρωλίγκα είναι μια διαφορετική διοργάνωση και κατά συνέπεια το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη.

Ωστόσο, δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να στεκόμαστε σε αναμετρήσεις που πέρασαν. Κοιτάζουμε μπροστά αντιμετωπίζοντας το κάθε ματς ξεχωριστά.

Τα ξαναλέμε σύντομα,
Μάικ».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση