GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ΠΑΟ σκέφτονται να ενεργοποιήσουν τον Σίλβα

Αποχώρησε σαν φίλος… Όταν ο Παναθηναϊκός τον χρειάστηκε εκείνος ανταποκρίθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση και μάλιστα είχε θέσει ε...

Αποχώρησε σαν φίλος… Όταν ο Παναθηναϊκός τον χρειάστηκε εκείνος ανταποκρίθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση και μάλιστα είχε θέσει εαυτόν πρόθυμο να βοηθήσει όποτε χρειαστεί πάλι και μάλιστα από κάποιο πόστο στην ομάδα.

Πλέον ήρθε η ώρα για να συμβεί αυτό. Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται σοβαρά από το καλοκαίρι να ενεργοποιήσουν τον βραζιλιάνο άσο και δίδοντάς του τον ρόλο του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στη Λατινική Αμερική αλλά των Ακαδημιών της ομάδας στην «χώρα του καφέ».

Μάλιστα, ο Ζιλμπέρτο πρόκειται να αποτελέσει τον πρώτο από τους μεγάλους άσους που έχουν φορέσει τη φανέλα του τριφυλλιού στο παρελθόν που θα ενεργοποιηθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν μια επικοινωνία με τον Ζιλμπέρτο ο οποίος δεν ήταν αρνητικός να αναλάβει τα πόστα αυτά.

Φυσικά μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι πλέον έχει μείνει χωρίς ομάδα και όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα βρει με αποτέλεσμα να σκέφτεται πλέον σοβαρότατα το τέλος της καριέρας του.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση