GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καμίνης δεν έδωσε το Πνευματικό Κέντρο για την εκδήλωση του Νικολόπουλου. "Επιχείρηση φίμωσης" καταγγέλει ο βουλευτής...

Εμπλοκή σημειώθηκε στη σημερινή εκδήλωση που είχε πργραμματίσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος στο Πνευματικό Κέντρο της Αθή...

Εμπλοκή σημειώθηκε στη σημερινή εκδήλωση που είχε πργραμματίσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας. Με παρέμβαση του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη, η αίθουσα αποφασίστηκε τελικά να μην δοθεί στον πρώην υφυπουργό ο οποίος από την πλευρά του κατήγγειλε επιχείρηση  «φίμωσης» των αντιμνημονιακών φωνών από τον κεντροδεξιό χώρο επιρρίπτοντας  πολιτικές ευθύνες στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Νικολόπουλος είχε προγραμματίσει από καιρό για σήμερα το απόγευμα την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας. Όμως την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου από το γραφείο της κ.Λίζας Βασιλειάδου με e-mail ενημερώθηκε ο εκ των συνδιοργανωτών, επικεφαλής της Λέσχης Νέων, Γιώργος Δρακούλης:
«Κύριε Δρακούλη σας ενημερώνω ότι η παραχώρηση του αμφιθεάτρου " Αντώνης Τρίτσης " δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί δίοτι η εκδήλωση έχει πολιτικό χαρακτήρα. Σας ευχαριστώ Βασιλειάδου Λίζα»
Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής στις επόμενες εκλογές , δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο δήμος -αν και είχε δώσει το «ο.κ.» για την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου πριν από 15 ημέρες- με παρέμβαση του κ. Γιώργου Καμίνη, την τελευταία στιγμή, αρνήθηκε να τη διαθέσει για το σκοπό αυτό. Ο ανεξάρτητος βουλευτής καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος Αθηναίων επιχειρεί να αποτρέψει την εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί, μετά από εντολή του Μεγάρου Μαξίμου που «νιώθει» τον αντιμνημονιακό δεξιό χώρο να αποτελεί ένα σημαντικό πόλο έλξης νεοδημοκρατών ψηφοφόρων οι οποίοι γυρνάνε την πλάτη τους στο «κόμμα Σαμαρά». Και όπως πρόσθεσε η εκδήλωση θα γίνει έξω από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου, στις 6 το απόγευμα, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό. «Τακτικισμοί αυτού του είδους δεν θα μας ανακόψουν» ανέφερε.
«Στον πρωτοφανή, αυταρχικό κατήφορο Καμίνη και στην πολιτικά συνυπεύθυνη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, για την αχαρακτήριστης πρόκληση του Δημάρχου Αθήνας, με το κλίμα αντιδημοκρατικής εξαλλοσύνης και δυσανεξίας που καλλιεργεί απέναντι σε όσους αντιστρατεύονται τις ολέθριες για την κοινωνία Μνημονιακές Πολιτικές της, και το «κυνήγι μαγισσών» στο οποίο επιδίδεται κατά των πολιτικών της αντιπάλων» ανέφερε  ο κ. Νικολόπουλος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε»,και κατήγγειλε την στάση Καμίνη, χαρακτηρίζοντας την βαθειά αντιδημοκρατική. «Η στάση του αποτελεί ευθεία καταπάτηση των Δημοκρατικών Δικαιωμάτων της Ελευθερίας της Έκφρασης και της Συνάθροισης, που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή γιατί απειλεί τον ίδιο τον πυρήνα του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Πολύ περισσότερο όταν εκδηλώνεται εν’ όψει της διπλής αναμέτρησης των Ευρωπαϊκών και των Αυτοδιοικητικών εκλογών, δημιουργώντας βάσιμες υποψίες για προθέσεις φαλκίδευσης της κυρίαρχης βούλησης του Ελληνικού Λαού», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση