GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Λαγκαδά: Σε ετοιμότητα ο δημοτικός μηχανισμός πολιτικής προστασίας

Σε απόλυτη ετοιμότητα “βρήκε” τον δημοτικό μηχανισμό πολιτικής προστασίας, η έλευση της χθεσινής κακοκαιρίας και των σφοδρών χιονοπτ...


Σε απόλυτη ετοιμότητα “βρήκε” τον δημοτικό μηχανισμό πολιτικής προστασίας, η έλευση της χθεσινής κακοκαιρίας και των σφοδρών χιονοπτώσεων σε όλη την περιοχή ευθύνης του Δήμου Λαγκαδά.

Με επικεφαλής συντονισμού των επιχειρήσεων τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Απόστολο Μισχόπουλο, επιστρατεύτηκαν συνολικά έξι (6) μηχανήματα εκχιονισμού (αλατιέρες) με αποτέλεσμα την διάνοιξη των οδών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες έως και το πιο απομακρυσμένο και δύσβατο -λόγω καιρικών συνθηκών- χωριό του Δήμου Λαγκαδά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αρμόδια Αντιδημαρχία ενισχύοντας τα υπάρχοντα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου μας, προχώρησε στην εκμίσθωση επιπλέον μηχανημάτων UNIMAC (αλατιέρα και μαχαίρι) μικρότερου μεγέθους, προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε κάθε χωριό στην περιοχή ευθύνης του Δήμου μας.

Τα νέα οχήματα εκχιονισμού τοποθετήθηκαν στις έδρες των Δ.Ε. Καλινδοίων, Σοχού, Βερτίσκου και Λαχανά. Επιπλέον, χάριν στην άρτια οργάνωση και τον σχεδιασμό της Διοίκησης, σε όλα τα Δημόσια και Δημοτικά κτίρια υπήρχαν διαθέσιμες συσκευασίες με αλάτι για την εξυπηρέτηση των Δημοτών, ενώ για τον ίδιο λόγο ποσότητα αλατιού τοποθετήθηκε σε κομβικά σημεία σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Λαγκαδά.

Αποτέλεσμα της μεγάλης χθεσινής επιχείρησης, η απρόσκοπτη λειτουργία σήμερα των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου μας, η διασφάλιση της ακεραιότητας και την ομαλής συνέχισης της καθημερινότητας των Δημοτών.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το προσωπικό των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και καθημερινότητας του Δήμου Λαγκαδά, για την άψογη συνεργασία, την αποτελεσματικότητα και την αδιαμαρτύρητη πολύωρη εργασία τους, προς όφελος των συνδημοτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση