GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα βάσανα του Ολάντ: Αποζημίωση θέλει η Βαλερί, έγκυος ήταν η Ζιλί...

Δραματικό φινάλε φέρεται να είχε η εγκυμοσύνη της κρυφής αγάπης του Γάλλου προέδρου Ζουλί Γκαγέ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημεριδας...

Δραματικό φινάλε φέρεται να είχε η εγκυμοσύνη της κρυφής αγάπης του Γάλλου προέδρου Ζουλί Γκαγέ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημεριδας Bild.
Η γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η Γαλλίδα ηθοποιός Ζουλί Γκαγέ απέβαλε τον Μάιο του 2013. Το ζευγάρι είχε αυτή την ατυχία, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον της Γκαγέ.
Η κρυφή αγάπη του ένοικου των Ηλυσίων απέβαλε όταν ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος. Το θλιβερό αυτό γεγονός ήταν αυτό που έπεισε τον Ολάντ ότι πρέπει να σταθεί στο πλευρό της και να ξεφορτωθεί την δημοσιογράφο, Βαλερί Τριερβελέρ: να την στείλει μόνη της διακοπές στην Ελλάδα προκειμένου να έχει άφθονο χρόνο για να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του. Η Γκαγέ απέβαλε λίγες ημέρες πριν το Φεστιβάλ των Καννών, σημειώνει η "Bild".
Tην ίδια ώρα, σύμφωνα με το περιοδικό "Closer" η Γαλλίδα ηθοποιός προτίμησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που αποκαλύφθηκε η ανάρμοστη σχέση της με τον Φρανσουά Ολάντ.
"Δεν έχουν βρεθεί από τότε. Απλά τηλεφωνιούνται. Η Ζουλί Γκάγέ ήθελε τον χρόνο της. Δεν ήταν ποτέ δυνατό να περάσει αμέσως το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων", υποστηρίζει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό επικαλούμενο στενούς συνεργάτες του.
Πριν από περίπου ένα μήνα, ο εκπρόσωπος της Γαλλίδας ηθοποιού έσπευσε να διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Ζουλί κυοφορεί το μωρό του Ολάντ.
Στο μεταξύ, η Βαλερί από τη Βομβάη όπου πραγματοποιεί το ταξίδι της συναντάται με ειδικούς σε θέματα διατροφής. Την ίδια ώρα, το περιοδικό "Closer" γράφει στην ιστοσελίδα του ότι μόλις κοινοποιήθηκε ο χωρισμός του προεδρικού ζεύγους, μία δημοσιογράφος υπέπεσε - άθελά της; -στο ολίσθημα να αποκαλέσει την Βαλερί Τριερβελέρ , Βαλερί Ροτβάιλερ....
Θα ζητήσει αποζημίωση η Βαλερί;
O εκρηκτικός χαρακτήρας της Βαλερί Τριερβελέρ, ο παγκόσμιος εξευτελισμός που υπέστη μετά την αποκάλυψη της κρυφής αγάπης του συντρόφου της αλλά και η δήλωση του Γάλλου προέδρου στους συνεργάτες τους ότι "οι γυναίκες του έχουν στοιχίσει ακριβά" ενισχύουν τις φήμες στη Γαλλία ότι η απατημένη πρώην "πρώτη κυρία" για να αφήσει στην... ησυχία του τον Γάλλο πρόεδρο, θα του ζητήσει λαγούς με πετραχήλια.
Πολύ απλά, ο Ολάντ θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα της κρυφού ερωτικού δεσμού που διατηρούσε επί δύο χρόνια , εν αγνοία της Βαλερί , υποστηρίζει το επιρδοικό the Voici.
Αν και ο Ολάντ δεν παντρεύτηκε ποτέ τη 48χρονη δημοσιογράφο, εκείνη θα διεκδικήσει μεγάλη χρηματική αποζημίωση από τον πρώην σύντροφό της όταν γυρίσει από το ταξίδι της στην Ινδία. Ηδη ο Γάλλος πρέοδρος έχει δώσει την συγκατάθεσή του στην Βαλερί να συνεχίζει να πληρώνει το ενοίκιο του διαμερίσματος στην οδό Cauchy, όπου μένει η δημοσιογράφος, μέχρι εκείνη να βρει κάποιο άλλο σπίτι. Η Βαλερί θα ζητήσει οικονομική αποζημίωση πιθανότατα επικαλούμενη ότι για χάρη του εγκατέλειψε τη θέση της παρουσιάστριας σε τοκ σόου στο κανάλι D8 για να αναλάβει καθήκοντα "πρώτης κυρίας" μετά την εκλογή του Ολάντ στο προεδρικό αξίωμα το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση