GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ήθελα η πρώτη της δουλειά να είναι μαζί μου»

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει τα τελευταία πέντε χρόνια ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με την Αγοραστή Αρβανίτη στο πλευρ...


Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει τα τελευταία πέντε χρόνια ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με την Αγοραστή Αρβανίτη στο πλευρό του.
Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να την συμπεριλάβει στο καστ της νέας του ταινίας. «Τελείωσε τη σχολή της πήγε καλά στις εξετάσεις της και είδα πόσο ζεστά είχε πάρει το θέμα το υποκριτικής. Εάν δεν ήταν έτοιμη θα ήμουν ο πρώτος που θα της έλεγα να μην το κάνει. Ήθελα η πρώτη της δουλειά να είναι μαζί μου, για να δει με έναν ωραίο τρόπο όλο αυτό που κάνουμε», είπε στο «You».
Αποκάλυψε, δε, πώς σκέφτεται τον γάμο. «Δεν κάνω όνειρα αλλά από την στιγμή που έχω βρει τον άνθρωπο μου θα ήθελα να γίνει. Μου αρέσει ο γάμος ως Μυστήριο και ως έθιμο», είπε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση