GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτά αύριο τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Ανοιχτά θα παραμείνουν αύριο (Κυριακή 19 Ιανουαρίου) τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων. ...


Ανοιχτά θα παραμείνουν αύριο (Κυριακή 19 Ιανουαρίου) τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων.
Η λειτουργία των καταστημάτων είναι προαιρετική από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει στους εμπόρους να ανοίξουν τα καταστήματά τους στις 11 το πρωί και να τα κρατήσουν ανοιχτά μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Οι χειμερινές εκπτώσεις άρχισαν στις 14 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 28 Φεβρουαρίου.

Σε απεργιακή συγκέντρωση στο εμπορικό κέντρο “Μακεδονία” καλεί εξάλλου τα μέλη της για αύριο (Κυριακή) στις 10.30 το πρωί, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης διαμαρτυρόμενη για τη λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές.

1 σχόλιο

  1. Φόβος και τρόμος σε ΝΔ- ΕΛΙΑ ( βενιζελοπασοκ + 58 )και ΔΗΜΑΡ. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν διψήφια διαφορά του Σύριζα από τη ΝΔ, η οποία πέφτει 3ο κόμμα κάτω από την Χρυσή Αυγή με ποσοστά που κυμαίνονται σε περιφέρειες και ευρωεκλογές προς το 10%. Το ΠΑΣΟΚ με την ΕΛΙΑ ( 58 ) δεν ξεπερνά το 3%, όπως και ΔΗΜΑΡ και οδεύουν προς διάλυση, ενώ ανοδικές τάσεις έχουν οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ.

    Οι νέοι φόροι και τα χαράτσια στα ακίνητα ( 5πλός φόρος ) μέσα σε ένα 6μηνο έχουν εξοργίσει τους πολίτες. Πολλοί μέσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι ο κόσμος δεν θα ψηφίσει ούτε τους δημάρχους που πρόσκεινται φιλικά στα δύο κόμματα, ούτε τους περιφερειάρχες τους, που θα δυσκολευτούν να πάνε στο β' γύρο, σε αντίθεση με τους υποψηφίους του Σύριζα και της Χ.Α που σαρώνουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά ( τώρα ) και στην ύπαιθρο. Μεγάλα ποσοστά θα πάρουν και ανεξάρτητοι υποψήφιοι ή φιλικά προσκείμενοι στο ΚΚΕ και στους ΑΝΕΛ.

    Πάνω από 1 εκ. καλούνται να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2012 μέχρι τέλη Γενάρη και η πολιτική Στουρνάρα οδηγεί τη ΝΔ κάτω από το 10% ( οριστικά ) και το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής ( ακόμα κι αν ενώσουν τις δυνάμεις τους ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση