GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τον άμεσο έλεγχο όσων απέστειλαν χρήματα στο εξωτερικό

Σε εποχές που εξαντλείται η φοροδοτική ικανότητα ευρύτατων κοινωνικών στρωμάτων από τις συνεχείς επιβαρύνσεις, είναι απαράδεκτο το γεγο...

Σε εποχές που εξαντλείται η φοροδοτική ικανότητα ευρύτατων κοινωνικών στρωμάτων από τις συνεχείς επιβαρύνσεις, είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η κυβέρνηση καθυστερεί τον... έλεγχο των 54.000 εμβασμάτων που απεστάλησαν στο εξωτερικό. Όταν μάλιστα από την αρχική εξέταση προκύπτει ότι τα 25.000 από αυτά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, προσλαμβάνει χαρακτήρα κοινωνικής πρόκλησης, η αποκάλυψη ότι σε μια διετία έχουν ελεγχθεί μόνο 50 καταθέτες.

Η ΔΗΜΑΡ ζητεί να ανασυγκροτηθούν και να στελεχωθούν οι φοροελεγκτικοί μηχανισμοί ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι έλεγχοι και να καταλογιστούν και να εισπραχτούν οι αναλογούντες φόροι.

Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής συνιστά βασική προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση με ουσιαστική και δίκαιη ανακατανομή των επιβαρύνσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση