GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιθανός δανεισμός Κοάτες στη Νασιονάλ

Επιστροφή… στα πάτρια εδάφη για τον Σεμπάστιαν Κοάτες, αφού η Λίβερπουλ φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με την Νασιονάλ Ουρουγουά...


Επιστροφή… στα πάτρια εδάφη για τον Σεμπάστιαν Κοάτες, αφού η Λίβερπουλ φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με την Νασιονάλ Ουρουγουάης για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του 23χρονου αμυντικού.
Ο παίκτης αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο από τον περασμένο Αύγουστο και, μέσω της συγκεκριμένης μεταγραφής, θα προσπαθήσει να επανέλθει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους.
Σύμφωνα με το Skysports, οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε συζητήσεις, ώστε ο διεθνής άσος να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου θα έχει τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων του.
Μάλιστα, ο Κοάτες τόνισε: «Θα ήταν όμορφο να ενταχθώ στη Νασιονάλ και να ολοκληρωθεί η αποκατάστασή μου στην Ουρουγουάη, δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους μου. Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις των ομάδων, μπορεί να είναι δύσκολες μερικές φορές, και ίσως πρέπει να περιμένουμε λίγο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση