GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: Πασίγνωστη ηθοποιός έμαθε ότι την απατά ο άντρας της!

Γνωστό περιοδικό ισχυρίζεται πως πασίγνωστη ηθοποιός δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την είδηση ότι ο σύζυγός της την απατά με μία άλλη γ...


Γνωστό περιοδικό ισχυρίζεται πως πασίγνωστη ηθοποιός δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την είδηση ότι ο σύζυγός της την απατά με μία άλλη γυναίκα και μάλιστα πολύ μικρότερή της.
Της... τα φόρεσε ο άντρας της και τώρα εκείνη είναι απαρηγόρητη! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει κορυφαίο αμερικάνικο περιοδικό το οποίο στο εξώφυλλό του ισχυρίζεται πως πασίγνωστη ηθοποιός δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την είδηση ότι ο σύζυγός της την απατά με μία άλλη γυναίκα και μάλιστα πολύ μικρότερή της.
Ο λόγος για την Tori Spelling η οποία λίγο έλειψε να χάσει ακόμα και τη ζωή της λόγω σοβαρής επιπλοκής στην τελετυαία της γέννα. Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό, ο 47χρονος σύζυγός της Dean McDermott με τον οποίο έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά την απατά με την 28χρονη Emily Goodhand, κάτι που η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί καθώς σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση! Προς το παρόν, κανένας από τους δύο συζύγους δεν έχει αντιδράσει απέναντι σε αυτό το δημοσίευμα και ήδη κάποιοι μιλούν για το τέλος ενός γάμου.

1 σχόλιο

  1. Μα πόσο απύθμενο θράσος έχουν οι απόγονοι των συνεργατών των Ναζί, των δοσιλόγων της Κατοχής, των ταγματασφ-αλητών, των Χιτών, των διερμηνέων των Γερμανών, να κατηγορούν την Αριστερά για τρομοκρατία!!!

    Ποιοι;;; Οι δολοφόνοι του Γρηγόρη Λαμπράκη; Του Τσαρούχα, του Πέτρουλα,του Στέφανου Βελδεμίρη, του Γιώργου Χαλκίδη, που ο σκατόγερος δολοφόνος του, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στη Θεσσαλονίκη (αν δεν έχει ψοφήσει ακόμα, το κάθαρμα), οι βασανιστές της Χούντας, τα δεξιά παλιοτόμαρα, που σκότωναν, εξόριζαν και βασάνιζαν χιλιάδες κόσμο από το 1944-1974;;;;

    Ποιοί;;; Οι δολοφόνοι των Κουμή-Κανελλοπούλου, του Μιχάλη Καλτεζά, του Νίκου Τεμπονέρα, του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου; (Μήπως ήταν καταδικασμένοι σε θάνατο και δεν το ξέραμε;;)

    Μη μιλάτε δεξιά κουμάσια, γιατί το στίγμα της συνεργασίας σας με τους Ναζί, ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Θα κρύβετε εσαεί και εις τους αιώνας των αιώνων, τους σκελετούς των εγκλημάτων σας στο βρωμοντούλαπο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση