GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Θα τιμωρηθούν οι διεφθαρμένοι

Την πεποίθηση της ότι η Ελλάδα θα βγει από την ύφεση το 2014 επανέλαβε η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε Κρήτες της Μ...

Την πεποίθηση της ότι η Ελλάδα θα βγει από την ύφεση το 2014 επανέλαβε η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε Κρήτες της Μελβούρνης. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών είπε ακόμα πως η γενιά της είναι η πιο τυχερή γιατί δεν γνώρισε πολέμους αλλά ευημερία.

«Αυτό μας έκανε άπληστους και πληρώνουμε τα λάθη μας. Από την κρίση αυτή θα βγούμε πιο δυνατοί γιατί θα έχουμε μάθει» είπε και πρόσθεσε:

«Παράλληλα θα τιμωρηθούν και όλοι οι επίορκοι και οι διεφθαρμένοι και θέλω να πιστεύω πως θα εφαρμόσουμε τέτοιους μηχανισμούς που δεν θα επιτρέψουν ξανά τέτοια φαινόμενα είπε σε εκδήλωση που οργάνωσε η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης και η Κρητική Αδελφότητα Μελβούρνης υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών στο Κρητικό εστιατόριο «Μύθος» όπου τα μέλη των Κρητικών Σωματείων είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν από κοντά την ίδια και τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελα και να ανταλλάξουν ευχές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, δεν θα φτάναμε ποτέ στο σημερινό χάλι.

    Δεν θα υπήρχε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και άρα δεν θα τολμούσαν να κλέβουν οι πάντες.

    Δεν θα γινόταν το πλιάτσικο των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Δεν θα γινόταν το πλιάτσικο των εξοπλισμών.

    Δεν θα τολμούσαν οι αλήτες να κάνουν Swaps και να πολλαπλασιάζουν τα δάνεια, τα οποία “ετάιζαν” με παραγγελίες την SIEMENS.

    Δεν θα τολμούσαν οι αλήτες της ΕΛΣΤΑΤ να παίξουν με τα στοιχεία εκείνα, που μας οδήγησαν στην τραπεζική “γκιλοτίνα”.

    Δεν θα τολμούσαν τα σκουπίδια της Τράπεζας της Ελλάδας να παίξουν με τα ελληνικά ομόλογα, που μας οδήγησαν στην αδυναμία δανεισμού.

    Από τη στιγμή που ένας δικαστικός δέχεται να δικάζει δίπλα στον υπόδικο Ζαγοριανό, είναι ίδιος με αυτόν.

    Από τη στιγμή που δεν αντέδρασαν οι δικαστικοί με την προστασία και την εν συνεχεία “αποκατάσταση” του Ζαγοριανού, όλοι τους είναι ίδιοι με αυτόν.

    Από τη στιγμή που η Δικαστική Εξουσία επέτρεψε στην Εκτελεστική Εξουσία να ελέγχει τη Νομοθετική, στην πραγματικότητα παρέδωσε και τη δική της εξουσία στην οικογενειοκρατία, που μαστίζει αυτόν τον τόπο.

    … Μόνον αν ο Μιζοφοράκος, ο Tσουκάτος, ο Ισι-δωρας και τα άλλα τα “παιδιά” πάνε φυλακή, θα έχουμε ελπίδες να σωθούμε ως κράτος, ως κοινωνία και ως οικονομία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε στο διάολο, εσύ και το σόι σου, πουτάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση