GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν έξι καταζητούμενοι στην Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη συνολικά έξι ατόμων οδήγησαν οι στοχευόμενοι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στο ευρύτερο πολεοδομικό...


Στη σύλληψη συνολικά έξι ατόμων οδήγησαν οι στοχευόμενοι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο 24ωρο στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Αστυνομικοί της διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τους έξι, για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στη Νεάπολη, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 47χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν έξι αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή για παραβάσεις Νόμου Περί Επιταγών.

Επίσης, κατά το περασμένο 24ωρο, στις περιοχές Δενδροποτάμου και του κέντρου της πόλης συνελήφθησαν, επιπλέον, πέντε άτομα διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση