GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο από την ώρα της προσαγωγής του Ιλίρ Κούπα από την αλβανική αστυνομία

Βίντεο από την προσαγωγή του Ιλίρ Κούπα χθες στο αστυνομικό μέγαρο μετά την σύλληψη του στα Τίρανα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δραπέτ...


Βίντεο από την προσαγωγή του Ιλίρ Κούπα χθες στο αστυνομικό μέγαρο μετά την σύλληψη του στα Τίρανα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δραπέτης και σκληρός κακοποιός...

παρακαλάει την αλβανική αστυνομία να μην τον εκδώσουν στην Ελλάδα. Οι λόγοι είναι προφανείς.
Να θυμίσουμε πως ο Ιλίρ Κούπα ευθύνεται για τον θάνατο της 25χρονης ξενοδοχουπάλληλου Κατερίνα Ζώγαλη, όταν από εξοστρακισμό σφαίρας από το καλάσκικοφ του Κούπα μια από τις σφαίρες καρφώθηκε χαμηλά στη μέση της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο Ιλίρ Κούπα ευθύνεται και για τον θάνατο του 37χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο Βοιωτίας, στις 17 Ιουνίου 2013, μαζί με πέντε από τους συνολικά επτά, τότε, δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, είχαν πάρει τα βουνά προκαλώντας ένα πρωτόγνωρο κυνηγητό αναζήτησης τους από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πως έγινε η σύλληψή του
Ομάδα Δίωξης Ιλίρ Κούπα, είχε σχηματιστεί στην Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστεί ο 27χρονος καταζητούμενος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων. «Αχίλλειο πτέρνα» της σύλληψής του στην πόλη των Τιράνων αποτέλεσε η σύζυγός του, η οποία πριν από 8 ημέρες εγκατέλειψε τη χώρα μας και κινήθηκε προς την γειτονική χώρα.

Οι Έλληνες αστυνομικοί «στόχευσαν» την σύζυγό του και ειδοποίησαν τις αλβανικές αρχές για την έλευσή της, προκειμένου να τους οδηγήσει στον καταζητούμενο δραπέτη.
Σε πρόσφατο ταξίδι που είχε η αστυνομική ηγεσία στην γειτονική χώρα, είχε εκφραστεί η επιθυμία συνεργασίας για τη σύλληψη του κακοποιού, και έγινε αποδεκτή από τους Αλβανούς συναδέλφους τους. Όταν η γυναίκα του Ιλίρ Κούπα έφυγε για Αλβανία, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και ξεκίνησε η, εκεί, παρακολούθησή της, αποδίδοντας καρπούς 8 ημέρες μετά.


1 σχόλιο

  1. Να μην τον εκδώσουν για παραθερισμό στην Ελλάδα.
    Να τον στείλουν στη... Ρουμανία να κάνει παρέα στον Πάσσαρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση