GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Συνελήφθη ο πατέρας που φέρεται να βίασε την κόρη του

Στη σύλληψη του 53χρονου πατέρα που φέρεται να βίασε την 18χρονη κόρη του προχώρησε η Αστυνομία. Ο 53χρονος συνελήφθη σε κατοικία στην ...

Στη σύλληψη του 53χρονου πατέρα που φέρεται να βίασε την 18χρονη κόρη του προχώρησε η Αστυνομία. Ο 53χρονος συνελήφθη σε κατοικία στην περιοχή Άλασσα μετά από... πληροφορία που είχε η Αστυνομία και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Μετά την καταγγελία της 18χρονης εναντίον του 53χρονου πατέρα της την περασμένη Δευτέρα, διερευνώνται εναντίον του τα αδικήματα βιασμού, απαγωγής με σκοπό τη συνουσία, αιμομιξίας, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και βίας στην οικογένεια. Ο 53χρονος ήταν χωρισμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη σύζυγό του, τη βιολογική μητέρα της 18χρονης. Μετά τον χωρισμό των γονιών της το θύμα του βιασμού βρισκόταν υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας μέχρι την ενηλικίωση της χωρίς ουσιαστικά να έχει επαφές με τον πατέρα της. Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη τσακώθηκε με τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να φύγει αναστατωμένη από το σπίτι. Τηλεφώνησε στον πατέρα της ζητώντας να μιλήσουν, κάτι που εκείνος αποδέχθηκε, καλώντας την στο σπίτι της φιλενάδας του. Η 18χρονη πήγε στο σπίτι του πατέρα της ο οποίος της πρότεινε να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο της φιλενάδας του, για να του πει τα προβλήματά της, κάτι που αποδέχθηκε η κόρη του. Ο 53χρονος φέρεται να είπε ψέματα στη φιλενάδα του, λέγοντας ότι θα έπαιρνε την κόρη του στο σπίτι της γιαγιάς της.
Ο 53χρονος οδήγησε την κόρη του σε ερημική περιοχή στο Φασούρι, στην περιοχή Λεμεσού, όπου αφού την απείλησε, τη χτύπησε και τη βίασε. Στη συνέχεια, τη μετέφερε με το αυτοκίνητο στην οικία της γιαγιάς της. Η 18χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και γυναικολόγο. Μετά το περιστατικό η 18χρονη τυγχάνει ψυχολογικής στήριξης και προστασίας από το Γραφείο Ευημερίας.

Η Αστυνομία έδωσε χθες τη φωτογραφία του 53χρονου στη δημοσιότητα. Η φωτογραφία του είχε σταλεί στα αεροδρόμια, στα λιμάνια και στα οδοφράγματα με σκοπό τον εντοπισμό του.
alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση