GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψύχραιμος κι "ατρόμητος" ο Πρετεντέρης

“Δεν με φοβίζουν οι απειλές και πάνε τζάμπα και τα πολλά γραμματόσημα που είχαν βάλει πάνω στην επιστολή” δήλωσε, στο κεντρικό δελτίο...


“Δεν με φοβίζουν οι απειλές και πάνε τζάμπα και τα πολλά γραμματόσημα που είχαν βάλει πάνω στην επιστολή” δήλωσε, στο κεντρικό δελτίο του μέγκα, ο Γιάννης Πρετεντέρης, για το φάκελο με τις δύο σφαίρες που δέχτηκε την Παρασκευή. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και στο παρελθόν έχει δεχτεί απειλές από διάφορους χώρους, ενώ προέβλεψε πως η απειλή αυτή δεν θα είναι η τελευταία. Ωστόσο, όπως είπε “δεν φοβάται″ και θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του, όπως αυτός νομίζει καλύτερα. “Αν λοιπόν νομίζουν ότι με μία τέτοια μέθοδο θα φιμώσει κανείς την δική μου άποψη είναι γελασμένος. Δεν φοβάμαι από τέτοιες ενέργειες”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι ” Λαϊκοί Τιμωροί”
Ως «Λαϊκοί Τιμωροί» υπογράφουν στις απειλητικές επιστολής, που εστάλησαν σε φακέλους με σφαίρες, στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, οι δράστες της ενέργειας.
Παρόμοιο φάκελο δέχτηκε κι ο διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος. Οι φάκελοι εντοπίστηκαν στην αλληλογραφία του κ. Προβόπουλου από υπαλλήλους του γραφείου του και στην αλληλογραφία του κ. Πρετεντέρη στο MEGA, και στις δύο περιπτώσεις μετά από έλεγχό τους σε συσκευές X-Ray.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως οι φάκελοι περιείχαν από δύο σφαίρες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, καθώς και από ένα απειλητικό σημείωμα πέντε σειρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περίπτωση του κ. Προβόπουλου, ο συντάκτης του κειμένου φέρεται να εκτοξεύει απειλές, θεωρώντας τον υπαίτιο για την οικονομική κατάσταση της χώρας, ενώ στη δεύτερη περίπτωση επιτίθεται στον Γιάννη Πρετεντέρη για σχόλιά του μέσω του Τύπου.
Οι φάκελοι και οι σφαίρες εξετάζονται στην εγκληματολογική υπηρεσία, ενώ για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από την Αντιτρομοκρατική.
 http://www.kentrinews.gr/?p=15712#sthash.QJr3BLuT.dpuf

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση