ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Τον Β. Φλωρίδη προτείνει για δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο Π. Ψωμιάδης

Share it:
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φέρουν ως υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θα επαναλάβω πως δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να ανοίξω τα χαρτιά μου. Όπως έχω τονίσει σε προηγούμενη δήλωση μου, η δημόσια συζήτηση γύρω από τον επόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνεχίζεται.
Η κοινωνία έχει να προτείνει σοβαρές και αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις. Ανθρώπους που είναι έτοιμοι να προτάξουν το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό, ανθρώπους έντιμους, αυθεντικούς και ακέραιους, που βάζουν πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες τους.
Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζω δημόσια πως ένα τέτοιο πρόσωπο που συγκεντρώνει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των Θεσσαλονικέων είναι ο εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης.
Ένας δικαστικός λειτουργός με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, ασυμβίβαστος και μαχητικός, ένας άνθρωπος που μπορεί, αν το θελήσει ο ίδιος, να προσφέρει πολλά στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Πιστεύω πως τέτοιες γνήσιες και καθαρές φωνές δεν πρέπει να απέχουν από τα κοινά.»
Share it:
Reactions:

Αυτοδιοίκηση

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση