GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με επιστολή θέτουν εμμέσως θέμα συλλογικής ηγεσίας βουλευτές των ΑΝΕΛ...

Να αποδυναμώσουν τον Πάνο Καμμένο ενισχύοντας παράλληλα την θέση τους, επιχειρούν βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με αποκλειστικέ...

Να αποδυναμώσουν τον Πάνο Καμμένο ενισχύοντας παράλληλα την θέση τους, επιχειρούν βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», στο γραφείο του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου, έχει φτάσει επιστολή από μερίδα βουλευτών που ζητούν να έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις του κόμματος.
Η ιδιότυπη ομάδα των βουλευτών, όπως την έχουν αποκαλέσει, συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι, όπου συνέταξε την επιστολή την οποία παρέδωσε σήμερα στον Πάνο Καμμένο.
Από το μεσημέρι και για αρκετές ώρες επικρατούσε αναβρασμός στα γραφεία της Χαροκόπου, καθώς τόσο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Γιοβανόπουλος όσο και ο κ. Νταβρής, διεμήνυσαν ότι δε θα παραστούν στην αυριανή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.
Οι εξελίξεις δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα καθώς κατά την αυριανή σύγκληση του οργάνου,θα καθορίζονταν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πορεία του κόμματος . Πλέον οι αποφάσεις είναι στα χέρια του Πάνου Καμμένου.
Θ. Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση