GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρές ζημιές σε σχολεία του Λαυρίου

Παραμονές των Χριστουγέννων άγνωστοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στα κτίρια του Λυκείου Λαυρίου καθώς και στο παρακείμενο κτιρίου... τ...


Παραμονές των Χριστουγέννων άγνωστοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στα κτίρια του Λυκείου Λαυρίου καθώς και στο παρακείμενο κτιρίου... του 1ου Γυμνασίου Λαυρίου.

Συγκεκριμένα κατέστρεψαν τις βρύσες των σχολείων και πήραν τις σωλήνες από τους εξωτερικούς χώρους. Αυτό έγινε αντιληπτό την επόμενη μέρα όταν το νερό που έτρεχε πλημμύρισε τις αυλές των σχολείων.

Και σαν να μην έφτανε αυτό λίγες ημέρες αργότερα συνεχίστηκαν οι καταστροφές. Καταστράφηκαν και εκλάπησαν και οι υπόλοιπες σωλήνες που είχαν ‘γλυτώσει’ την πρώτη φορά καθώς και οι εξωτερικές σωλήνες των κλιματιστικών. Μάλιστα οι ασυνείδητοι κακοποιοί προκάλεσαν και πολύ σοβαρές ζημιές και στις τουαλέτες του Λυκείου. Η αστυνομία έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Να συμπληρώσουμε ότι δεν υπάρχει φύλαξη των σχολείων ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης να απολύσει τους φύλακες των σχολικών κτιρίων πριν λίγους μήνες. Το κόστος βέβαια των ζημιών είναι πολύ μεγαλύτερο από το κόστος της φύλαξης για την πολιτεία.

Και μένουμε με την απορία(;) ποιο είναι το όφελος για το κράτος από τις απολύσεις αυτές;;;
forkeratea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση