GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θανατηφόρα τροχαία σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα, στη συμβολή των οδών Καλαβρ...

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα, στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Οινομάου στην ...Αμαλιάδα, όταν δίκυκλο με δύο επιβάτες, πρασύρθηκε από φορτηγό Γαλακτοβιομηχανίας, το οποίο παραβίασε πινακίδα STOP.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει την ζωή του ο 60χρονος οδηγό του δικύκλου και να τραυματιστεί σοβαρά η 43χρονη συνεπιβάτισσα του, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Προανάκριση διενεργεί η τροχαία Αμαλιάδας.

Εντωμεταξύ στο πένθος βυθίστηκε και η Αιτωλοακαρνανία, όπου πριν λίγο, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο Αντιρρίου - Ιωαννίνων στο ύψος του Περιθωρίου.

Ειδικότερα, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν προς Αντίρριο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας που κατευθύνονταν στο Αγρίνιο, με τραγικό επίλογο τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου και τον σοβαρό τραυματισμό της συνεπιβάτηδος του οχήματος, που δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.
pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση