GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενενηνταοκτώ εκατομμύρια κόστισαν οι υπερωρίες της ΥΠΑ στο δημόσιο

Θα σκεφτόταν κανείς ότι για να πληρωθείς υπερωρίες πρέπει να δουλέψεις. Οι υπάλληλοι όμως της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας αποδεικ...


Θα σκεφτόταν κανείς ότι για να πληρωθείς υπερωρίες πρέπει να δουλέψεις. Οι υπάλληλοι όμως της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας αποδεικνύουν πως τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά.
Έκθεση κόλαφος του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, την οποία δημοσιεύει η «Καθημερινή», φανερώνει αποζημιώσεις σε υπαλλήλους που δεν βρίσκονταν καν στην εργασία τους ή απουσίαζαν λόγω ασθενείας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συνολική δαπάνη για υπερωρίες ξεπερνά τα 95 εκατομύρια ευρώ για την περίοδο 2008-2012, ενώ αν υπολογιστούν και οι αποζημιώσεις για το 2013, το ποσό ανεβαίνει στα 107 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως φαίνεται : «Υπήρχαν σιωπηρά συμφωνημένες υπερβάσεις, δηλαδή ανοχή. Το θέμα θα διερευνηθεί» είπε για το θέμα στον ΣΚΑΪ ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση