GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Δεν βρήκαν χασισοφυτεία αλλά… όπλο και σπόρους!

Όσο κι αν έψαξαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. στην αγροτική περιοχή του δήμου Φαιστού, δεν κατάφεραν ν...


Όσο κι αν έψαξαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. στην αγροτική περιοχή του δήμου Φαιστού, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τη χασισοφυτεία που φέρεται να καλλιεργούσε ένας 32χρονος, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες των αστυνομικών του τμήματος Μοιρών.
Βρήκαν, όμως, στο σπίτι του 121 σπόρους και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, που ήταν αρκετά για να τον συλλάβουν για κατοχή ναρκωτικών.
Στις κατηγορίες με τις οποίες ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, προστέθηκε και αυτή της παράνομης οπλοκατοχής καθώς στην κατοικία του κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι κρότου και μια ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου μήκους 29 εκατοστών. Η έρευνα για τον εντοπισμό της φυτείας συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση